Personvern

Personvernerklæring for rnnabc.com
Denne personvernerklæringen ("Erklæringen") beskriver hvordan rnnabc.com ("Nettstedet") samler inn, bruker og beskytter personopplysninger. Ved å bruke Nettstedet, godtar du Erklæringen og eventuelle endringer som vi kan gjøre fra tid til annen.

Innsamling av personopplysninger
Vi kan samle inn personopplysninger fra deg når du registrerer deg for en konto, abonnerer på vårt nyhetsbrev eller kontakter oss gjennom Nettstedet. Personopplysninger som kan samles inn inkluderer navn, e-postadresse og andre opplysninger du gir oss.

Bruk av personopplysninger
Vi bruker personopplysninger for å administrere din konto, sende deg nyhetsbrev og annen relevant informasjon om Nettstedet. Vi kan også bruke personopplysninger til å analysere bruksmønstre på Nettstedet og forbedre tjenestene våre.

Deling av personopplysninger
Vi vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter, med mindre det kreves av loven eller hvis det er nødvendig for å gi deg tjenester som du har bedt om. Vi kan imidlertid dele anonymisert informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å analysere bruksmønstre på Nettstedet.

Informasjonskapsler
Vi kan bruke informasjonskapsler og andre lignende teknologier på Nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og analysere bruksmønstre. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din for å blokkere eller begrense bruken av informasjonskapsler på Nettstedet.

Sikkerhet
Vi tar sikkerheten til personopplysninger på alvor og har implementert passende sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

Endringer av personvernerklæring
Vi kan endre denne Erklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på Nettstedet, og den nye Erklæringen vil tre i kraft umiddelbart etter publisering. Fortsatt bruk av Nettstedet etter endringer i Erklæringen vil utgjøre din aksept av de reviderte vilkårene.

Jurisdiksjon og tvisteløsning
Denne Erklæringen skal tolkes og håndheves i samsvar med lovene i Norge. Enhver tvist som oppstår under eller i forbindelse med denne Erklæringen, skal bringes for de norske domstolene.

Hvis du har spørsmål om denne Erklæringen, kan du kontakte oss på support@rnnabc.com.
Search